Työpajat Valmentajalle

Valmentajien työpajat tarjoavat sinulle työkaluja lippukuntatoimijoiden innostamiseen ja kannustamiseen kohti kasvua ja parempaa partiota. Näiden lisäksi voit vapaasti valita kaksi parhaiten pestiäsi tukevaa tai muuten sinua kiinnostavaa johtokolmikoille tarkoitetuista työpajoista.

Näin innostat lippukunnan kasvuun

Miten niin kasvu tuo lippukunnalle hyvinvointia ja laatua? Miten nämä liittyvät yhteen? Miten kannustat kasvuhommiin erilaisia lippukuntia, ja minkälaisia hyötyjä kasvusta koituu? Tule innostumaan ja löydä tapoja motivoida lippukuntia kasvutyöhön.

 Näin valmennat kasvuun

Miten kasvu tehdään, ja miten valmennat lippukunnan johtajiston kasvutyöhön. Millä menetelmin ja keinoin kasvua tehdään, ja miten valmentajana huolehdit siitä, että lippukunnassa ryhdytään toimeen? Mitkä ovat tyypillisimmät kasvun esteet ja hidasteet ja miten ne taklataan? Löydä kasvudraivi ja lempimenetelmäsi ja johdata alueesi lippukunnat kasvuun – se on tärkein tehtäväsi!