Lähde mukaan – Johtotähti on just sulle!

Lippukuntatoiminta on partion tärkein juttu. Lippukunnan hyvinvoinnista huolehtiminen ja partion tarjoaminen mahdollisimman monelle nuorelle on sen johtajiston tehtävä. Välistä tosi rankkaa ja yksinäistäkin. Tukea ja ongelmanratkaisun keinoja on onneksi tarjolla sullekin.

Johtotähdestä löydät koulutusta, lippukuntatoimintaan monipuolisesti perehtyneet kouluttajat sekä paljon vertaistukea. Yhdessä keskustellaan just sun ongelmista ja saat mahdollisuuden tavata samassa tilanteessa olevia muiden lippukuntien johtajiston jäseniä.

Lippukuntatuen valmentajallekaan homma ei ole helppoa. Valmentajille on meillä ihan omat työpajat, joista löydät tukea ja työkaluja sun pestissä kehittymiseen ja lippukuntatoimijoiden tukemiseen. Valmentamisen ja tämän hetken toiminnan haasteisiin perehtyneet kouluttajat ovat räätälöineet paketin.

Olette partion tärkeimmät käytännön tekijät ja siksi olemme tehneet tämän tapahtuman. Se on just sulle ja sun kavereille räätälöity paketti. Se täydentää ja päivittää piirin ja SP:n pestiisi tarjoamaa koulutusta. Sisällöt koulutuksiin työpajoissa löydät täältä

http://johtotahti.partio.fi/2018/10/02/tyopajat-lippukunnanjohtajalle/

http://johtotahti.partio.fi/2018/10/02/tyopajat-ohjelmajohtajalle/

http://johtotahti.partio.fi/2018/10/02/tyopajat-pestijohtajalle/

http://johtotahti.partio.fi/2018/10/02/tyopajat-valmentajalle/

Lähde rohkeasti mukaan. Partiossa ei koskaan ole tylsää eikä varsinkaan Lappeenrannassa. Meitä on paljon ja meille on paljon siistiä iltaohjelmaa ja johtajahuoltoa. Sitten vielä ”Se ÄsPee” pitää jäsenkokoustaan samassa kaupungissa ja siitäkin pääsee hajuille mistä päättäjät just nyt keskustelee.

Tervetuloa mukaan!

Tuija Kautto

ja muustaabi

Heini Jokinen, Heidi Kajasto, Olli Ahvo, Timo Muttonen, Laura Grönlund