“Se ÄsPee” -messualue

Kuka siellä ”ÄsPeessä” taas on keksinyt jotain? Ikuinen ihmetys. Tule katsomaan ketä he ovat, ne ideoiden ja ohjeistusten keksijät.  Voit kysyä ja keskustella. Kuulet mitä ja ketä kaiken takana on ja näet kaikki ne oikeasti hyvät asiat mitä just sun lippukunnan tueksi on olemassa.

Esillä ovat valiokunnat, verkostot ja projektit niiden alla sekä paljon muuta. Aiheita lähestytään juuri sun ja sun lippukunnan näkökulmasta. Mukana myös kaikille avoin valmennusklinikka Walk In tai varaa aika -periaatteella. Klinikan aukiolosta lisätietoja tulossa.

Yhteiskuntasuhteet                 Srk-kaupunki-kumppanuudet                                           Vapaaehtoistuki                       Partion Johtamismalli                                                        Pestiryhmä                                Mikä on Pestiavain ja miten sitä käytetään                   Mentoriverkosto                      Lippukuntien mentorointi                                                      Vapaaehtoistuki                       PJ -käsikirja                                                         Globaalikasvatus                      Viestintä- ja Globaalikasvatus -hanke                                Vapaaehtoistuki                       Mitä on vapaaehtoisten tuki partiossa                                 Lippukuntatuki                        Kasvu -mitä kasvu voi olla lippukunnassa                                                                                                      Kasvatusvaliokunta                 WWF, meripartio, katsomuskasvatus ja luotsit                Vapaaehtoistuki                       Kolmiapila-Gilwell- eli Partiojohtaja- jatkokoulutus       Kansainvälisten Yhteyksien Valiokunta    Ulkomaan matkat                                       SM-kisat                                     Seuraavat tulossa olevat SM-kisat                                  Ryske                                           JSP-piirileiri esittäytyy                            Vapaaehtoistyö                         OSKE eli Partion osaamiskeskus esittäytyy

Valmennus                                Walk in tai ajanvaraus  – klinikka just sun tarpeisiin