Työpajainfo kaikille osallistujille

  • Olemme rakentaneet sinulle pestissäsi sovellettavaa ohjelmaa neljän työpajan verran. Työpaja kestää vajaan tunnin. Ole aktiivinen, tee havaintoja ja osallistu keskusteluun, silloin saat parhaat eväät oman lippukuntasi johtamiseen.
  • Työpajat alkavat avajaisten jälkeen kello 10.30 Lönnrotin koululla. Ensimmäinen kahden työpajan setti on lounaan molemmin puolin. Mene ensin toiseen ja lounaan jälkeen toiseen. Toinen setti on kahvitauon molemmin puolin. Toista sama kuin aamusetissä. Antoisia työpajoja!
  • Valmentajille päivän ensimmäinen työpaja on vapaasti valittavana ja kaksi keskimmäistä on juuri sinulle suunnattua. Päivän viimeinen on taas valittavissa koko tarjonnasta. Valmentajien ei tarvitse ilmoittautua erikseen vapaavalintaisiin pajoihin.
  • Meitä on paikalla paljon. Sinulla on loistava tilaisuus tutustua lippukunnan johtokolmikoihin ja valmentajiin ympäri maata. Käytä tämä verkostoitumismahdollisuus hyväksesi. Työpajojen välissä on aikaa juuri tähän
  • aikataulu pajoille