Kiitos kun olit mukana

Kiitos sinulle joka osallistuit johtokolmikon jäsen, valmentaja tai toteutukseen osallistunut pajan pitäja ja näyttelyn tekijä.

Meitä oli läsnä iso joukko. Paljon tapahtui ja palauteita on tullut paljon. Kiitos niistäkin sinulle. Tässä nettisivuille jaamme vielä lauantain työpajojen esitykset sähköisenä. Käytyjen keskustelujen antia toivomme että jaat muiden osallistujien kanssa ja viet eteenpäin lippukuntaasi.

Seuraavaa Johtotähteä voit odottaa parin vuoden päästä. Sitä ennen löydät lippukuntatuen tekijöitä omasta piiristäsi ja Johtajatulilta. Ole aktiivinen ja lähde mukaan. Johtotähti-kuulumisia lisää kun aika on. Sitä ennen pidämme yhteyttä Parempi lippukunta-kanavalla https://www.facebook.com/parempilippukunta/?ref=bookmarks 

Parhain partioterveisin

Johtotähden tekijät